14:00-17:00 INSCRIPCIONES CERRADAS

Vostok Printing Shop és un espai situat a Barcelona, al barri de la Ribera, que neix amb la vocació de donar servei a tots aquells que vulguin reproduir la seva obra en litografia, serigrafia, linòleum o sistemes contemporanis d’estampació.

“Oooooono Euru, oooooono euro, ven al barat, ven al barat amigo ven al barat que me lo quitan de las manos señora!!”

Amb aquest grit de guerra, la Vostok trasllada els seus ja famosos Vermuts Vostok als antics Encants Vells amb l’Ús Barcelona, no sense un xic de nostàlgia, per fer la seva definitiva “Masterclass”.

Una ocasió única i imperdible per conèixer de ben a prop l’insigne i inspirat Equip Vostok, format per: Miss Thalia Lavaill, Miss Stefania Lusini i la secció masculina, capitanejada per Carles Alguacil i Alexis Rom.

Amb el títol “SISTEMES ACCESIBLES AL SERIAT D’IMATGE”, la Vostok us parlarà de sistemes d’estampació que no requereixen grans infraestructures o materials molt costosos. Res ens agrada més que el món del gravat i l’edició estiguin a l’abast de tothom.

Us explicarem com estampar amb serigrafia, sense necessitat d’agents químics, i també podreu veure com estampar amb un tros retallat de paper. En aquesta ocasió, us presentarem el “Seri Stencil”. El sistema més pro i més econòmic que existeix pel seriat d’imatge.

Aprofitarem per parlar del fotolit, aquest misteri que, avui, encara és una incògnita.

Prometem desvelar i revelar els seus secrets més íntims.

Veureu també com fem una punta seca sobre plexiglàs i l’estampem amb un rodet d’acer.

www.vostokshop.eu

unnamed-1