Un astronauta gegantí, ingràvid, flota per sobre de la ciutat al centre de Berlín. L’astronauta és una figura impressionant, sense rostre i de grans dimensions. L’obra és un mural clàssic que s’imprimeix en la ment dels vianants. Després que un ha passat per l’astronauta, aquest encara perdura a la retina per un temps. En aquest sentit, les obres d’Ash són immediates, però es quedaran amb tu per un temps per fer que pensis, per molestar-te o fer-te reflexionar.

Ash ha fet un gran nombre de grans murals de cinc pisos d’altura, als carrers, molts d’ells a Berlín. Les seves obres es troben “davant dels teus ulls” i visibles per a tothom, també per als que no les han buscat activament. En paraules d’Ash , les seves obres sempre són un reflex directe del que passa a la societat. Ash no dóna respostes o solucions als dilemes que es descriuen en les obres, més aviat apunta a certes aspectes de la societat i qüestiona l’estat actual de les coses. Les obres tracten sovint amb el contrast entre l’urbà i el rural, així com anècdotes, que parteixen d’aquesta dicotomia. Ash transforma els murals en els temes corresponents a la lona, impressions i ocasionalment samarretes per al dissenyador resident a París Agnes B, que també és un gran col·leccionista i amic personal d’Ash.

La recerca de la identitat en les subcultures juvenils és un altre tema recurrent en les obres d’Ash. Aquí es fa present el passat d’Ash com un dels pioners en l’escena del graffiti europeu. Com adolescent a París va quedar fascinat pel joc amb les identitats i l’energia que defineix el graffiti. Encara que la seva tècnica revela el seu passat com a escriptor, l’abast del seu treball és una cosa completament diferent en el present. Actualment està ocupat amb el seu desenvolupament com a artista. Amb el seu estil amb les plantilles i el seu ús de figures que s’assemblen a siluetes, que ell adapta a diferents superfícies com parets, paper i vidre, Ash ha desenvolupat una nova firma en què constantment es renova a si mateix. Actualment s’està presentant cada vegada més en un gran nombre d’exposicions i esdeveniments, resideix a Copenhaguen i Dinamarca , i treballa a tot Europa , principalment a Alemanya i França.

www.victorash.net

-ÚS BARCELONA WORK-

Victor Ash

-OTHER WORK-

victor_ash_bremen_bunker_2 victor_ash_scharnweberstrasse_59_2 victor_ash_art_for_all_sevilla_3_2010

Website