SpY és un artista madrileny, les primeres actuacions urbanes del qual es remunten a mitjans dels 80. Poc després, ja consagrat com a primera figura a l’escena del graffiti, va començar a explorar altres formes de comunicació artística al carrer. El seu treball consisteix en l’apropiació d’elements urbans mitjançant la transformació o la rèplica, el comentari sobre la realitat urbana i la intromissió als seus codis de comunicació.

El gruix de la seva producció neix de l’observació de la ciutat i d’una apreciació dels seus components no com a elements inerts sinó com una paleta de materials desbordant de possibilitats. La voluntat de joc, la curosa atenció al context de cada peça i una actitud constructiva i no invasiva caracteritzen inconfusiblement les seves actuacions.

Les obres signades per SpY volen ser un parèntesi a la inèrcia autòmat de l’urbanita. Són pessics d’intenció que s’amaguen a una cantonada per tot aquell qui vulgui deixar-se sorprendre. Carregats a parts iguals d’ironia i un humor positiu, apareixen per contagiar un somriure, incitar una reflexió, afavorir una consciència una mica més desperta.

www.SpY-urbanart.com

SpY-cameras-home SpY-0likes-home SpY-wrap-home