Magicomora by Cecília Díaz

Magicomora és un audaç calidoscopi, punyent, alterador i acolorit. Va néixer a Barcelona al 1975, ciutat on va estudiar (La Llotja)  i on viu, pinta, experimenta, juga i crea. Si mirem el món des dels seus ulls, tan miops com utòpics, descobrim una mitologia brillant que barreja icones amb els que tots ens sentim identificats entre el fantàstic i l’espectacular, allò sorpresiu i allò il·lusori.

Artista multidisciplinari, el seu prolífic treball ens porta a mons subversius, amb tocs de circ, que inclouen bells monstres i grotesques fantasies: pintura, il·lustració, vídeo, còmic i performance. El seu decàleg artístic i, sobretot, la seva idiosincràsia pictòrica, l’han convertit en el major exponent de Surrealisme Pop de la península, propiciant exposicions a escala internacional, edició de llibres, publicacions en diverses revistes, disseny per campanyes de publicitat i moltres altres col·laboracions.

Magicomora enganxa l’espectador a través del món imaginari d’un il·lusionista, de manera que transmeti una experiència cultural que romangui per sempre més al seu subconscient. Aquest món simbòlic imaginari té arrels profundes, ja que és impossible separar el treball de l’artista, com un camaleònic i camuflat actor secundari a la ficció. Un cameo a la seva pròpia obra.

www.sergiomora.com

-ÚS BARCELONA ARTWORK-

Sergio-Mora--

-OTHER ARTWORK-

Querer-es-podarEl_caballero_del_dedo_incendiado