Fotogràf. Presentarà el seu projecte “Only One”: “Un projecte artístic entre la fotografia documental i la de moda, que reflexiona sobre la relació entre el ser individual i el nostre comportament com a sers socials, particularment en relació amb la vestimenta.

Ja fa molt de temps que la roba va deixar de ser un element de protecció contra l’entorn. La roba va formar i forma part de la nostra cultura, com la nostra cultura, va evolucionar i canviar. Una de les propietats de la vestimenta i de la indústria de la moda avui, és la capacitat que ens brinda per comunicar o expressar qui som (o de fer-nos hi creure). La roba és una de les primeres coses que utilitzem per comunciar-nos amb el nostre entorn. Què passa quan només podem escollir un ítem de roba? A partir d’aquest pregunta neix ONLY ONE.

Quina escollim? Per què? Com canvia la nostra relació amb el vestir? L’única premissa que dono és aquesta: que sigui només un ítem. “

Hi estarà a partir de les 15h en un estudi creat a la carpa de workshop per tots aquells voluntaris que vulguin participar en el seu projecte. Si no, estarà els dies 5, 6 y 7 de febrer de 10 a 22 hs a un estudi dins la galeria MITTE.

www.patriciocassinoni.com/

onlyone usbarcelona onlyone usbarcelona3