Joan Tarragó és un il·lustrador i director d’art amb base a Barcelona. La seva carrera va començar fa gairebé 10 anys quan es va mudar a Atenes amb una beca d’estudis. Des d’aquella època viu la vida d’un nòmada modern, sempre a cavall entre Barcelona i Berlín, París i Biarritz.

En ple viatge interdisciplinar entre la il·lustració i el disseny gràfic, la bi i la tridimensionalitat. Creu que la il·lustració ja no està limitada pel format pla, sinó que tot sovint inspecciona i desenvolupa espai. Intenta, amb els seus projectes, construir ponts entre l’art i el disseny, tenint sempre tenint en compte el paper que juguen il·lustració, pintura, carrer i comunicació.

Joan il·lustra el món fantàstic dels seus animals i personatges, escenaris sagrats plens de simbolisme i línies i textures curioses. Una atmosfera ritual llesta per fondre’s amb la tipografia i rastres infinits de línies orgàniques d’intrincat creixement. Aquest imaginari tan personal ha estat exhibit a Atenes, Berlín, París, i Biarritz. Actualment viu entre Barcelona, Nova York y Miami, des d’on prepara noves exposicions i col·labora amb marques i organitzacions no corporatives fent el que més estima… dibuixar, dibuixar, dibuixar; tot treballant de valent i essent amable amb la gent.

www.joantarrago.com

-ÚS BARCELONA ARTWORK-

Joan Tarragó&Raquel Sakristan

-OTHER ARTWORK-

asalto_06