Florian Rivière és un hacker urbà d’origen francès. Des de 2007, explora les experimentacions urbanes a través de diferents iniciatives en ciutats de tot el món. A través de les seves experiències, obre percepcions i connecta espais, objectes i accions tot creant noves interaccions amb un entorn urbà i viu.

Les seves nombroses intervencions improvitzades tenen la particularitat de ser espontànies, divertides, resilients, reversibles i crues – fetes exclusivament a partir de recursos accesibles que el rodejen. Com a filosofia d’estil de vida, fa ús del seu 3D motto Drift, Divert, DIY que el permet trobar-se amb allò inesperat, veure allò invisible i arribar a l’autonomia.

D’una manera similar a la d’un infant lliure de la condicionant visió unilateral, veu el món com a fang que podem transformar amb les nostres mans i la nostra intuició sense cap eina especialitzada, concepte o altres intermediaris. El joc, el mobiliari, mapes, instruccions, poesia… totes aquestes tàctiques poden reconnectar-nos amb les lliures i infinites possibilitats de la nostra realitat immediata.

-ÚS BARCELONA ARTWORK-

Florian&CODA

-OTHER ARTWORK-

7_20attrapepigeon3florianriviere 30_okweb